• Από μικρό παιδί αντιμετώπιζα πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα και όσο περνούσαν τα χρόνια το πρόβλημα οξυνόταν.

    Τότε σκέφτηκα τη γιαγιά μου! Όταν ήμουν  μικρός στο χωριό η γιαγιά μου χρησιμοποιούσε επιδαπέδια λεκάνη. Κάποια στιγμή που έγινε ανακαίνιση στο μπάνιο και χρησιμοποιούσε τη σύγχρονη λεκάνη, που έχουμε όλοι τώρα πια στα σπίτια μας, η γιαγιά άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα δυσκοιλιότητας και συνέχεια έκανε παράπονα γι’ αυτή την «άβολη» λεκάνη.


    Πριν από μερικά χρόνια, έπειτα από την ανάγνωση μιας πανεπιστημιακής έρευνας διαπίστωσα πως αυτό το οποίο προκαλούσε πρόβλημα δυσκοιλιότητας σε μένα και την γιαγιά μου ήταν η λανθασμένη θέση αφόδευσης που μας δημιουργεί η σύγχρονη λεκάνη!

    Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και δοκιμές τεσσάρων χρόνων, τα κατάφερα και δημιούργησα το SUPER RELIEF το οποίο χάρη στον τέλεια σχεδιασμένο και εργονομικό μηχανισμό του προσαρμόζεται σε όλα τα είδη λεκάνης, αλλά και στο ύψος κάθε ανθρώπου με σκοπό να φέρει κάθε άτομο στην ορθή στάση αφόδευσης.

Με τι ασχολείται η επιχείρηση;

Η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει ένα πτυσσόμενο υποπόδιο μπάνιου το οποίο προσαρμόζει κάθε άνθρωπο στην φυσική στάση αφόδευσης με σκοπό την καταστολή των προβλημάτων εντέρου, όπως η δυσκοιλιότητα και οι αιμορροΐδες τα οποία έχουν προκληθεί κυρίως από τη σύγχρονη λεκάνη.

Η ιδέα προέκυψε από τον Ιδρυτή της εταιρείας ο οποίος προσπαθούσε να δώσει τέλος στο πρόβλημα του αποφεύγοντας τη χρήση φαρμάκων.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια προβλήματα επιλύουμε και που απευθυνόμαστε;

Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους ταλαιπωρούνται από δυσκοιλιότητα.

Με το καινοτόμο πτυσσόμενο υποπόδιο τουαλέτας που έχουμε κατασκευάσει, στοχεύουμε τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, των αιμορροΐδων και πολλών παθήσεων του παχέος εντέρου οι οποίες μαστίζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. 

Το προϊόν έχει κατασκευαστεί ώστε ο πτυσσόμενος μηχανισμός πολλαπλών θέσεων να προσαρμόζεται στο ύψος κάθε ανθρώπου και λεκάνης.

Απόκτησε το