Για πληροφορίες καλέστε μας στα 2221055406 & 6973391905
Για πληροφορίες καλέστε μας στα 2221055406 & 6973391905
Καλάθι 0

Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα;

Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται έπειτα από τη συνεχή χρήση του SUPER RELIEF σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, καλό θα ήταν η στάση του σώματος να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυσική στάση αφόδευσης.

Πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Τοποθετούμε το SUPER RELIEF μπροστά από την λεκάνη και με το πάτημα ενός κουμπιού το προσαρμόζουμε στην βέλτιστη επιθυμητή θέση για την ευκολότερη αφόδευση.

Προσαρμόζεται εύκολα στο δικό μου μπάνιο;

Φυσικά, αφού το SUPER RELIEF έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε ο πτυσσόμενος μηχανισμός πολλαπλών θέσεων να προσαρμόζεται στο ύψος κάθε ανθρώπου και λεκάνης.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το Super Relief μου;

Χρησιμοποιήστε το SUPER RELIEF σε καθημερινή βάση. Όσο πιο συχνά το χρησιμοποιούμε τόσο πιο γρήγορα θα δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι πρέπει να περιμένω;

Πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο ( 1 – 2 εβδομάδες ) στον οργανισμό σας, ώστε να επανέλθει στην φυσική – ορθή στάση αφόδευσης.

Πως μπορώ να το καθαρίσω;

Είναι πολύ απλό! Το SUPER RELIEF μπορεί να καθαριστεί με λίγο σαπούνι και νερό ή με τη χρήση κάποιου αντιβακτηριδιακού προϊόντος.

Γιατί είναι καλύτερο από τα ανταγωνιστικά προϊόντα;

Γιατί το SUPER RELIEF κατασκευάστηκε – μετά από μακροχρόνιες έρευνες – σύμφωνα με τον ορθό τρόπο αφόδευσης και η καινοτομία του είναι ότι αποτελείται από πτυσσόμενο μηχανισμό αλουμινίου πολλαπλών θέσεων για να προσαρμόζεται στο ύψος κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα από το ύψος της λεκάνης. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το SUPER RELIEF πρωτοποριακό στην παγκόσμια αγορά!

Που το αποθηκεύω;

Το SUPER RELIEF αποθηκεύεται διακριτικά, ακόμα και δίπλα από την λεκάνη σε όρθια θέση καταναλώνοντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο (πλάτος 6 cm).

Γιατί να αγοράσω το Super Relief και να μην χρησιμοποιήσω ένα σκαμνάκι;

Διότι κάθε μέλος της οικογένειας χρειάζεται διαφορετικό ύψος. Γι’ αυτό το SUPER RELIEF είναι το πιο κατάλληλο για ΟΛΗ την οικογένεια, αφού προσαρμόζεται σε πολλαπλά ύψη.

ΤΟ SUPER RELIEF ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ ΣΚΑΛΑ